CD: VOORMARY

TOELICHTING CD VOORMARY
Nummers 1 – 17 zijn nieuwe Nederlandse nummers. Alleen nummer 13. ‘Herinnering aan Holland(tekst H.Marsman)/De binnenring van Holland(tekst G.Komrij)’ heeft Joop ooit solo gezongen op een cd uitgebracht door de/het CPNB.

De teksten van de nummers 10 en 11 zijn respectievelijk van Frank Koenegracht en Jan Hanlo.

Nummer 18 is een Duitse traditional, ‘Die Gedanken sind frei’. Dit lied heeft een lange geschiedenis. Wilt u daar meer van weten raadpleeg dan Google c.q. Wikipedia. Er is een bekende Nederlandse vertaling van dit lied van Margot Vos, maar die is wat gedateerd, vinden wij.

Nummer 19 ‘Al Afkaar daiman Hurra’, is de Arabische versie van ‘Die Gedanken sind frei’. ‘Al Afkaar daiman Hurra’ betekent ‘De gedachten zijn altijd vrij’. Als u het Arabisch niet machtig bent zult het u wat de tekst betreft met nummer 18, ‘Die Gedanken sind frei’ moeten doen.

‘Al Afkaar daiman Hurra’, is ook als Single verkrijgbaar. Op de voor- en achterkant van het hoesje van deze Single staat de volledige tekst van het lied in het Arabisch. Deze Arabische tekst staat niet afgedrukt op de cd VOORMARY.

NIEUWE CD! De nieuwe cd is uit en hij heet: Voor Kees en Annie

Deze cd heeft de code: KACD en is net als de andere cd's te bestellen via deze site.

Joop & Jessica zijn te boeken voor feesten en partijen

Wij komen graag uw feest opluisteren met een optreden op maat. Het repertoire wordt in onderling overleg bepaald. Wij verzorgen optredens van minimaal 20 minuten tot maximaal een uur afgestemd op uw feest en gasten. Voor informatie neemt u contact op met Joop Visser via de mail.

Vragen of boekingen?

Joop Visser
Postbus 3266
2001 DG Haarlem
visserliedjes@hotmail.com jessikameel@gmail.com